GOLF DIGEST

Golf Digest är magasinet för den passionerade golfaren. En perfekt gåva eller julklapp till golfaren! I tidningen hittar du reportage om världens mest spännande banor, du läser intervjuer med de hetaste spelarna på världens alla tourer.
Golf Digest har varit Sveriges populäraste golfmagasin i butikshyllan sen starten 1986. Men för att mota all 30-årsångest i grind genomgick tidningen en rejäl omgörning inför 2016. Ny redaktion, högre papperskvalitet, aptitligare design, vässat innehåll och tjockare utgåvor. Magasinet utkommer numera i sju nummer per år, där varje tidning innehåller 132 sidor skön golfläsning. Utgivningen är koncentrerad till den tid på året när golftörsten är som allra störst för att se till att du alltid ska ha stenkoll på hur du vässar dina drivar och pitchar eller får en aktuell recension av såväl utrustning som banor när du som mest behöver just det.

I tidningen hittas också fängslande långläsning med berättelser från både när och fjärran. Vår styrka genom att ingå i den internationella Golf Digest-familjen är att vi kan bjuda dig på exklusiva reportage och instruktionsartiklar med världens hetaste golfprofiler som du inte hittar någon annanstans. Dessutom får du alltid intressanta intervjuer, matnyttiga produkttester och mer svenskt innehåll än tidigare. Som helhet bjuder vi läsaren på den mest djupgående och initierade golfläsningen som finns att hitta i Sverige.

Därför tror vi att nya Golf Digest är ett oumbärligt magasin för dig med en kompromisslös passion för golf.

Läs mer
Fäll ihop

GOLF DIGEST

Julkaisua / vuosi: 
7
Kieli: 
Ruotsi

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimtamme tilauksesi lehtikustantamolle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle